Henrik Thørring

Stillingsbetegnelse Commercial manager
Citat

Din stemme er penge værd. Jeg vil arbejde for, at TryghedsGruppens midler fortsat - og i højere grad - kommer medlemmerne til gode.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg vil arbejde for, at medlemmerne får mere ud af deres medlemskab. Medlemmerne får bonus, men betaler skat af denne bonus, selvom bonus er tæt forbundet til præmiebetalingen til Tryg Forsikring. Jeg ønsker en ordning, hvor bonus ikke er skattepligtig. Muligvis en ordning, hvor Tryg Forsikring udbetaler bonus, ikke TryghedsGruppen.

Desuden vil jeg arbejde for, at Tryg Forsikring deltager økonomisk i TryghedsGruppens udlodninger til almennyttige formål via aktiviteten TrygFonden. Mange forbinder udlodningerne med Tryg Forsikring, hvilket smitter positivt af på Tryg Forsikring. TryghedsGruppen ejer dog kun 60% af Tryg Forsikring. De aktionærer, der ejer de resterende 40%, får "gratis" værdi af udlodningerne, men deltager ikke økonomisk.

Om mig

Jeg er 60 år og bor i Rødovre. Jeg har to voksne børn, to svigerbørn og fire børnebørn.

Jeg er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS). 

Erhvervsmæssigt har jeg en bred baggrund inden for strategi, forretningsudvikling, investeringer i virksomheder og salg og markedsføring. Jeg har været i TryghedsGruppens repræsentantskab de seneste fem år.

I min fritid holder jeg bl.a. af motion i form af løb.