Kjeld Olsen

Stillingsbetegnelse Key Account Sales Manager
Citat

Det er vigtigt, at alle får mulighed for at leve et trygt og godt liv. Jeg foreslår at vi bruger naturen mere til sunde aktiviteter.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
Det er vigtigt, at alle får mulighed for at leve et trygt og godt liv. Jeg tror på, at naturen kan bruges til flere sunde aktiviteter. Jeg vil arbejde for at, både børn, unge og voksne får et liv med sund og naturlig motion i naturen. Jeg er selv meget aktiv indenfor sport og vil meget gerne være med til at videregive mine erfaringer og inspirere andre til at være aktive i naturen. Naturen er fyldt med vitamin "N". I følge TV lægen Peter Qvortrup Geisling det vigtigste vitamin, der findes. Ved at igangsætte flere aktiviteter i naturen kan vi fremme mulighederne for et trygt og godt liv.
Om mig
Jeg er 57 år. Bor i Frederiksværk med min kone Kinna og vores yngste søn på 14 år. De to ældste børn er flyttet hjemmefra. Jeg arbejder med salg af software til virksomheder indenfor byggebranchen. I min fritid er jeg sports-aktiv med bl.a. løb, kajak, svømning og cykling. Har ved flere lejligheder hjulpet til som træner/leder i lokale idrætsklubber. Har været i bestyrelsen for ejerforening, grundejerforening og idræts foreninger.