Henrik Hast

Stillingsbetegnelse Portør
Citat

Trygfonden skal være med til at sikre, at alle børn og unge kan få bedre mulighed for at deltage i gode og sunde aktiviteter efter skoletid!

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
Mit bidrag til arbejdet i TryghedsGruppens repræsentantskab vil være med fokus på ungdommen.

Jeg mener blandt andet, at alle børn og unge skal have mulighed for at deltage i gode fritidsaktiviteter, hvor de kan udvikle sig, få gode og sunde vaner, gode venner og fællesskab - i trygge rammer.

Der er i mine øjne brug for, at TrygFonden i højere grad sætter fokus på at støtte frivillige unge og ældre, der lægger kræfter i allerede eksisterende og nye initiativer for børn og unge i både den digitale og fysiske verden.

En investering i de børn og unge, der har vanskeligt ved at komme til at deltage i gode fritidsaktiviteter, er en investering i vores fællesskab og til gavn for os alle.

For mig er det også vigtigt, at vi holder fast i at udbetale en medlemsbonus til kunderne - til os - når det går godt med forretningen.

Det er, synes jeg, med til at understrege, at vi har vores forsikringer i en medlemsejet virksomhed - at det er os, kunderne, der har medejerskab og medindflydelse.

Når jeg har valgt at stille op til repræsentantskabet i TryghedsGruppen, er det fordi, jeg mener, at vi, hvis vi har kræfter til det, har pligt til at deltage og søge indflydelse på alle niveauer.

Der er brug for, og det er tiltrængt, synes jeg, at vi er flere helt almindelige lønmodtagere, som kommer på banen, søger indflydelse og gør vores meninger og holdninger gældende.
Om mig
Jeg er ansat som portør på Rigshospitalet, er opvokset og bosiddende på Vesterbro i København, er 58 år, gift og far til tre voksne døtre. Siden min skoletid har jeg været engageret fagligt og politisk - dog ikke med en partibog i lommen. Jeg er pt. arbejdsmiljø- og tillidvalgt på Rigshospitalet, sekretær i Hospitalsarbejdernes Klub, Rigshospitalet, aktiv i FOA1 og medlem af bestyrelsen i 3F København.