Kristoffer Vang Kofoed

Stillingsbetegnelse Selvstændig
Citat

TryghedsGruppen skal drives effektivt, så der kan gives mere bonus til medlemmerne og fornuftige donationer via TrygFonden.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg vil arbejde for at Tryghedsgruppen formue investeres fornuftigt, så Tryg kan blive det bedste forsikringsselskab med konkurrencedygtige priser via stort udbytte. Jeg vil sørge for, at TryghedsGruppens formue kommer alle medlemmerne til gavn, og at TrygFonden fortsat kan skabe mere tryghed for danskerne.

Om mig

Jeg er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til Sjælland for at uddanne mig efter gymnasiet. Jeg har læst til it-ingeniør på DTU og HD på CBS. Jeg bor nu i Dyssegård med min kone og 2 små børn. 

Min fritid bruger jeg på min familie og på at spille badminton.

Jeg har flere års erfaring med bestyrelsesarbejde fra ejerforeninger samt sportsklubber.

Jeg interesserer mig for it, finanser og startups. Jeg kan generelt godt lide at blive udfordret og finde på gode løsninger. Det er sjovt at hjælpe andre og gøre hverdagen nemmere. Dette bruger jeg i praksis i mit arbejde med udvikling af it løsninger. Jeg har blandt andet arbejdet for Mobilelife, hvor jeg var med til at skabe “Sunday“ og “June“. Pt. bruger jeg min energi på at revolutionere ejendomsadministrationsmarkedet med dabea.dk.