Rune Holm

Stillingsbetegnelse Tilflytterkonsulent, Direktør
Citat

Tryghed er ikke noget vi får, men noget vi skaber sammen. Sæt dit kryds ved Rune Holm til valg i TryghedsGruppen.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg vil som repræsentant arbejde for en stærk TrygFonden, og for at medlemmerne får bonus.

Igennem de sidste fem år har jeg været en del af repræsentantskabet i TryghedsGruppen og har siddet i bevillingsudvalget, hvor man udvælger de store landsdækkende ansøgninger. Jeg har de sidste 13 år vidst, at TrygFondens arbejde er vigtigt, da jeg opdagede at ingen overlevede et hjertestop på Bornholm, og opfandt projektet "Bornholm redder liv", som lærte 10.000 bornholmere at redde liv, fordi TrygFonden ville være med. Det har i dag givet livet tilbage til mere end 40 mennesker.

Disse projekter er vigtige, derfor vil jeg arbejde for, at TrygFonden får flere midler til at hjælpe danskerne til en bedre tryghed, for undersøgelser viser at danskerne føler sig mere utrygge - derfor mener jeg, at det arbejde er vigtigt, for "Tryghed er ikke noget vi får, men noget vi skaber sammen."

Jeg vil også arbejde for, at der fortsat skal være bonus til medlemmerne, da det binder hele Tryg Familien bedre sammen.

Og i det hele taget at flere opdager, at de er med i en forening med 1.3 millioner medlemmer.

Jeg vil elske at tage fem år mere for Trygheden i Danmark.

Om mig

Rune Holm, uddannet videojournalist. - Bosat i Listed på Bornholm.

Far til tvillinger på 13 år.

Arbejder i dag som tilflytterkonsulent, hvor jeg hjælper folk godt på vej til Bornholm med job, bolig og alt det andet til en god, tryg start. 

Har selvstændig virksomhed inden for kaffebranchen.