Ebbe Poulsen

Stillingsbetegnelse Stifter - Indehaver
Citat

Fornuftige investeringer og stor kundeloyalitet - Det er vejen til fortsat at sikre masser af midler til gode samfundsnyttige projekter.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
I repræsentantskabet for TryghedsGruppen vil jeg gerne bidrage til, at der fortsat foretages fornuftige investeringer med TryghedsGruppens midler, så der også i fremtiden er masser af midler at dele ud af til gode formål.

Derudover synes jeg, at det er vigtigt, at der også fremover uddeles bonus til de medlemmer, som har bidraget til overskuddet i forretningen. Det skaber samhørighedsfølelse og bidrager til loyalitet hos kunderne.

Udover gode investeringer er den samlede kundemasse i Tryg-koncernen nemlig grundlaget for fremtidige overskud - og dermed også midler til gode formål i fremtiden.
Om mig
Jeg er 40 år gammel og bor på Amager med min kæreste gennem 10 år.

Jeg har 15 års erfaring fra pensionsbranchen, herunder 10 år som kundechef, og de sidste 1,5 år som stifter og indehaver af egen pensionsformidlingsvirksomhed.

Har desuden siddet i bestyrelsen hos Danmarks største kommercielle pensionsselskab som medarbejdervalgt repræsentant.

I min fritid nyder jeg at være sammen med familie og venner, og så spiller jeg lidt golf på hyggeplan. Desuden nyder jeg også at se stand-up og få et godt grin.