Max Meyer

Stillingsbetegnelse Tidligere forbundsformand
Citat

Jeg var bekymret ved salg af ALKA til TRYG, og jeg vi være DIN garant for at sikre, at ALKAs værdier føres videre til de næste generationer

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
Jeg har repræsenteret alle Danmarks dygtige VVS’ere og Skorstensfejere og har som forbundsformand kæmpet deres sag. Herunder også de bedste muligheder for bankforretninger  og forsikringer under ordentlige vilkår. 
Derfor var jeg også meget bekymret ved salget af ALKA og vil, hvis jeg bliver valgt, gøre hvad jeg kan for, at de værdier der var i ALKA også vil blive videreført i TryghedsGruppen. Jeg vil være din garant for ordentlighed! 
Om mig
Jeg er uddannet rørlægger i København og har arbejdet inden for VVS området hele mit liv. De sidste ca. 20 år har jeg som valgt afdelingsformand, kredsformand og sidst som forbundsformand repræsenteret blikkenslagere og skorstensfejere i Blik- og Rørarbejderforbundet fra hele Danmark.
Jeg har siddet i LO’s daglige ledelse og har arbejdet med politik på alle niveauer i mange år.

Jeg er i dag formand for Netavisen Pio og er også repræsentant for en fond “ Master Talent Arts & Crafts ”, der sender unge dygtige på uddannelsesophold rundt i verden. Jeg har også for nyligt været underviser for arbejdsgivere, arbejdstagere og regeringsfolk i Mandalay, Myanmar, hvor jeg underviste dem i socialdialog, og hvordan man forhandler aftaler til gavn for alle partnere.

Privat bor jeg i en mindre lejelejlighed på Østerbro, og er far til to voksne børn og tre skønne børnebørn
.