Daniel Skovhus Larsen

Stillingsbetegnelse Tømrer
Citat

Jeg vil give det hårdtarbejdende folk en stemme i TryghedsGruppen og fortælle, hvad tryghed er for faglærte og ufaglærte i det her land.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Det, der gør mig utryg er:

Når en kollega brækker benet og alt for hurtigt ender på kontanthjælp, så han må tage for tidligt tilbage på arbejde for ikke at miste hus og bil.

Når jeg ser de unge hænger og hærger på cykelstierne i min kommune, fordi de lokale klub og fritidstilbud lukker og bliver skåret ned.  

Når en kollega i 40'erne fylder sig med smertestillende og samtidig ser pensionsalderen stige, fordi akademikerne lever længere.

Når statistikken siger, at faglærte og ufaglærte hvor jeg kommer fra, har 5-10 års kortere levealder end i de bedre stillede områder.


Det, der gør mig tryg er:

Når mine naboer slår sig sammen og holder fastelavn i gården.

Når vi bekymrer os om hinandens helbred og siger fra på arbejdet til nedslidende og farlige situationer.

Når samfundet tager sig af dem, der falder igennem, så de ikke skal nedværdige sig selv og hutle sig igennem tilværelsen.

Når vi skaber et fritidsliv, hvor vi kommer hinanden ved på villavejene, i boligforeningerne og foreninger.


Om mig
Tømrer og bor i almennyttig boligforening i Albertslund. Sidder i 3F Vestegnens bestyrelse sammen med lagerarbejdere, chauffører, brolæggere, gulvlæggere og skraldemænd. Har 2 dejlige piger på 8 og 4 år og en kone, der er pædagog.