Kim Simonsen

Stillingsbetegnelse Forbundsformand HK Danmark
Citat

TryghedsGruppen har en unik mulighed for at styrke fællesskabet – både når vi investerer og skaber projekter lokalt.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Fællesskab, dialog og samarbejde vil være den røde tråd for mit arbejde i TryghedsGruppen. Store ord, men når forsikringer skal være gode og trygge, når vi skal påvirke samfundet omkring os, og når investeringer skal være ansvarlige og bæredygtige, ja så skal det ske i fællesskab, dialog og samarbejde. Til gavn og glæde for den enkelte, og til glæde og gavn for fællesskabet i hele Tryg-familien.

Som formand for HK Danmark kender jeg om nogen værdien af stærke fællesskaber, og jeg er meget bevidst om, at størrelse og samarbejde forpligter. Den indstilling tager jeg naturligvis med i TryghedsGruppen, hvor de forsikrede og aktionærerne skal kunne mærke og stole på, at vi tager vores ansvar meget alvorligt.

Jeg vil med glæde og ydmyghed se frem til at repræsentere hele regionen i TryghedsGruppen.
Om mig

Født i Grenaa i 1961, men siden 1992 bosiddende i bofællesskabet Bakken i Humlebæk med Karen Sofie og vores børn Frederik og Sara (de er smuttet hjemmefra). Har været aktiv i HK siden 1979, været tillidsrepræsentant i Grenå Kommune. Formand for HK Kommunal i 1990, og siden 2008 har jeg været forbundsformand for HK, hvor jeg til daglig er tillidsrepræsentant for næsten 250.000 medlemmer. Jeg knokler hver dag for at skabe bedre vilkår for alle lønmodtagere, HK’erne specifikt og det danske samfund.