Regitze Engelhardt Jørgensen

Stillingsbetegnelse Kommunikationsmedarbejder
Citat

Vi skal investere i sunde fællesskaber for børn og unge. Det skaber tryghed på lang sigt og kommer derved os alle til gode.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg vil fokusere på, hvordan TrygFondens støttekroner fordeles. Jeg mener, at vi bør investere i trygge og sunde fællesskaber for vores børn og unge. Fællesskaber, hvor de kan lære om ansvarlighed og rummelighed, hvor de kan være kreative, hvor de kan lære at samarbejde på tværs.

Jeg tror nemlig på, at tidlige fællesskaber giver selvtillid, mod og lyst til at bidrage til en verden, hvor vi passer på hinanden. Og dét skaber tryghed for os allesammen på lang sigt.

Du skal derfor støtte mig, hvis du tror på, at vi skal investere i fællesskaber for børn og unge.

Mit fokus stammer dels fra jobs i kultur- og mediebranchen, hvor jeg har haft tætte samtaler med unge mennesker om deres behov, tanker, udfordringer og drømme. Dels fra mine år med frivilligt arbejde, hvor jeg har siddet i styregruppen for en frivilligbaseret musikfestival i Hillerød og fra min tid som lektiehjælper på Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro.

Derudover mener jeg, at det er vigtigt med diversitet i repræsentantskabet. Vi er 1,3 millioner medlemmer, og det bør afspejles tydeligere. Der er brug for flere unge kræfter, der kan udfordre de ældre, så vi sammen kan skabe den bedste balance.

Om mig

Som du nok har luret, hedder jeg Regitze og er 31 år. Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste og vores søn på lige over et år. 

Mit CV er langt og farverigt. Jeg har en BA i Informationsvidenskab og en prof.bach. i Kommunikation. Ved siden af har jeg arbejdet flere år som radiovært på DR og med PR på kommunikationsbureau, i et kulturhus og som freelancer. Derudover har jeg blandt andet udgivet et essay om, hvordan det var at blive sygemeldt med udbrændthed i en alder af 27, haft en populær blog for studerende i seks år, vundet 500.000 i Hvem vil være millionær?, delt ud af mine teenagedrømme i tv-programmet Kære Dagbog og været frivillig på New Note Festival, Roskilde Festival, Indvandrer Kvindecentret Nørrebro og Københavns Universitetsradio.

Jeg er effektiv, ærlig og kan godt lide at arbejde hårdt med projekter, der giver mening på et højere plan end bundlinjen.