Karen Bladt

Stillingsbetegnelse Virksomhedsejer
Citat

Vi er i fællesskab nået rigtig langt. Der er fortsat mange muligheder for at udvikle Tryg-familien, og jeg brænder for dette arbejde.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
Jeg er stolt over at have været med til at udvikle TryghedsGruppen i de seneste 5 år. Vi har i repræsentantskabet løst store og vigtige opgaver: Udskilt Velliv, indført medlemsbonus, styrket TrygFonden, udviklet medlemsarbejdet og ikke mindst er vi blevet enige om retningen for TryghedsGruppen. 
Arbejdet fortsætter: Tryg-familien skal fortsat udvikles. Grundlaget er et stærkt Tryg, hvor kunderne mærker, at de er en del af noget større. De bidrager til et trygt Danmark.

Om mig
Jeg er både privat- og erhvervskunde i Tryg og har siddet i repræsentantskabet siden 2015. I 2017 blev jeg valgt ind i TryghedsGruppens bestyrelse, og siden april 2019 har jeg siddet som en af TryghedsGruppens 3 repræsentanter i Trygs bestyrelse.
Jeg bor på Bornholm, hvor jeg sammen med min mand driver en produktionsvirksomhed med 32 ansatte. Jeg er 52 år, gift med Michael, og vi har to piger på hhv. 14 og 16 år.  Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet. Gennem de seneste 10 år har jeg ved siden af arbejdet i vores virksomhed og familien været engageret i bestyrelsesarbejde både i professionelle bestyrelser og som frivilligt arbejde.