John Ovgaard Pedersen

Stillingsbetegnelse Servicechef
Citat

Det er vigtigt for mig at tage aktivt ansvar for, at vi og vores børn får et mere trygt og sikkert liv.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Strategien skal være samfundsrelevant:

Jeg vil arbejde for, at strategien til enhver tid sikrer en aktuel socialøkonomisk og samfundsnyttig anvendelse af midlerne.

Fokus på nærvær:

Det er vigtigt, at vi bruger pengene rigtigt.  Fordelingen af pengene skal være brugbar, relevant og nærværende, også i lokalmiljøet og for det enkelte menneske.

Hvorfor skal I stemme på mig ?

Jeg har arbejdet hele mit liv med at understøtte andres virke, arbejdsmiljø og sikkerhed, senest i mit nuværende virke som servicechef og tidligere f.eks. som konfliktmægler i min tid i politiet. Disse erfaringer kan jeg bruge som medlem af TryghedsGruppens repræsentantskab.

Om mig

Hej.

Jeg hedder John og er 53 år, gift (på 11. år) med min dejlige kone Annedorte og tilsammen har vi 3 voksne børn, og i øvrigt 2 katte og 1 hund  :-) 

Jeg har boet i region Hovedstaden stort set hele mit liv - de fleste af årene på Frederiksberg - , lige nu er jeg mere præcist bosiddende i Brøndbyøster tæt på skoven, som vi nyder at gå ture i.

Er oprindeligt uddannet tømrer, og har senere taget en AU i Ledelse og en konfliktmægleruddannelse. Jeg har i mange år arbejdet i en statslig styrelse som afdelingsleder, og i dag arbejder jeg som servicechef i en non-profit organisation. Ved siden af har jeg også tidligere arbejdet - i min fritid - som konfliktmægler hos politiet, hvor jeg har mæglet mellem gerningsperson og forurettede.