Laurits Peter Holm Hoppe

Stillingsbetegnelse Projektkonsulent
Citat

TryghedsGruppen skal være noget, medlemmerne er stolte af.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg ønsker, at vi medlemmer i TryghedGruppen skal have en forening, der aktivt bakker os op i de behov for sundhed, sikkerhed og trivsel, vi har i vores forskellige livssituationer. 

Derfor vil jeg arbejde synligt og intensivt for, at TryghedsGruppen løbende og effektivt viser sin evne til at gøre en forskel. Det skal ske ved at styrke lokalsamfund og at gøre det sundere og mere sikkert at leve i Danmark. Ved at vise resultater kan TryghedsGruppen gøre medlemmerne stolte af at være en del af noget større.

Medlemskab af TryghedsGruppen skal kunne mærkes, for det er vel ikke sådan, at arbejdet og indsatserne bare skal være en ekstraomkosning, medlemmerne påfører sig selv? 

Det er heldigvis sådan, at TryghedsGruppen gør en masse ting rigtigt. Det er netop disse styrker, der skal satses på, og som skal synliggøres for de, der kan have brug for hjælp, udvikling og støtte. 

Når I stemmer på mig, er det derfor samtidig en stemme på at gøre TryghedsGruppen så aktiv og synlig som overhovedet muligt. Jeg vil sørge for at være jeres repræsentant, så TryghedsGruppen kan levere netop det, der gør os medlemmer stolte af at være en del af noget større.

Om mig
Vigtigst af alt er jeg familiefar i en familie på Frederiksberg. Det er her, vores behov for tryghed, sikkerhed og sundhed har fået mig til at stille op til repræsentantskabet for TryghedsGruppen. Det er på grund af min elskede familie, at jeg vil gøre TryghedsGruppen endnu bedre.

Jeg er DJØF'er. Som konsulent eller leder i en lang række virksomheder og organisationer har jeg oplevet, hvordan en aktiv indsats - ud over det, jeg har været ansat til - kan gøre en forskel og gøre vores verden bedre.

Jeg er også iværksætter, og jeg har startet en række mindre virksomheder. Det er en glæde at skabe noget nyt ud af intet. Allerbedst er det, når man starter noget sammen med andre, og vi sammen lykkes med at skabe noget, der gror, og får sit eget liv.