Henriette Grage

Stillingsbetegnelse Medlemsrådgiver hos Lejernes Landsorganisation
Citat

Jeg stiller op som repræsentant til TryghedsGruppen, fordi jeg tror på, at når vi gør ting sammen, kan vi gøre verden til et tryggere sted.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Hvis jeg bliver valgt som repræsentant, vil jeg især arbejde for at støtte op om TryghedsGruppens fortsatte arbejde med bevillinger til at understøtte TrygFondens fine arbejde. De gør en forskel på mange forskellige måder, for rigtig mange mennesker.

Det er jordnære projekter for helt almindelige mennesker, som taler til mig som mor og som menneske, og som jeg kan se det umiddelbart positive og geniale i. Tit, når jeg ser ét af deres projekter, tænker jeg: "Ja for den! Sikke da en god idé!" - som for eksempel deres tiltag med hjertestartere, krammebamser og besøgshunde.

Netop krammebamserne har jeg selv haft helt tæt inde på livet, da min datter er ørebarn og derfor har været i fuld narkose fem gange, hvor hun er blevet opereret i begge ører. Her har krammebamserne virkelig gjort en stor, helt håndgribelig forskel, når hun er vågnet op bagefter, helt desorienteret og ked af det.

Selv er jeg også helt almindelig og jordnær, forstået på den måde, at jeg ikke har erfaring med store, tunge bestyrelsesposter. Til gengæld engagerer jeg mig i mit nærmiljø og i min hverdag. Blandt andet har jeg engageret mig i den ejendom, vi tidligere boede i, hvor jeg var medlem af ejerforeningens bestyrelse i 4 år, først som formand og efterfølgende som almindeligt bestyrelsesmedlem. 

Jeg stiller op som repræsentant til TryghedsGruppen, fordi jeg tror på, at når vi gør tingene sammen, kan vi gøre verden til et tryggere sted.


Om mig

Jeg er 40 år gammel, og jeg bor på Frederiksberg sammen med min mand Christian og vores datter Emma.

Jeg er oprindeligt uddannet indenfor den finansielle sektor, og jeg har arbejdet i +13 år med rådgivning af privatkunder.

Nu arbejder jeg som medlemsrådgiver hos Lejernes Landsorganisation i København, og jeg brænder for at gøre en forskel i mit daglige arbejde.