Daria Wagner

Stillingsbetegnelse Head of Intellectual Property, Regulatory Affairs and Quality Assurance
Citat

at klæde børn og unge på til at sige nej til stoffer, alkohol, rygning, at gøre en indsats for skilsmissebørn og socialt udsatte unge

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?
Som mor til 5 børn fra 17 til 3 år, brænder jeg for at arbejde for projekter som kan fremme både sikkerhed og sundhed, og påvirke positivt på bundlinjen i TryghedsGruppen - for eksempel ved at udvikle og støtte projekter som kan klæde unge på til at sige nej til stoffer, alkohol og rygning, som kan hjælpe oversete "skilsmissebørn", som snart er på 30% af alle børn og unge, og som kan hjælpe børn og unge fra socialt udsatte familier.
Om mig
Jeg er kemiingeniør med PhD i mikroelektronik. Udover fuldtidsjob og  familie,holder jeg meget af frivilligt arbejde, f.eks. som ledende tidtager/måldommer for Gentofte og Lyngby svømmeklubber, og som bestyrelsesmedlem for et dansk netværk for Patent Information specialister (PIF).
Jeg har boet og arbejdet i flere lande, men synes at Danmark er verdens bedste land med højt niveau af omsorg, tillid og tryghed. TryghedsGruppen yder en fantastisk indsats, og jeg vil gerne hjælpe til.