Jane Bilberg Lykke Bøll

Stillingsbetegnelse Forskningskonsulent ved Københavns Universitet
Citat

Jeg vil bidrage til, at vi fortsat investerer i tryghed, der hvor det gavner mest.

Hvad vil du arbejde for som repræsentant?

Jeg vil arbejde for tillid og tryghed, fordi det er grundsten i det gode liv - for os hver især og for fællesskabet. De 600 millioner kroner, som TrygFonden hvert år uddeler til aktiviteter og forskning i hele landet, gør en markant positiv forskel, og jeg vil bidrage til, at vi fortsat investerer i tryghed, hvor det gavner mest.

Danskernes generelle tillid til vores forsikringsselskaber er gennemsnitlig – vi ligger på linje med Tyskland, men under både brasilianernes, amerikanernes og italienernes tillid til deres forsikringsselskaber. Det viser resultatet af en international undersøgelse udført af FW Insight (Finanstillid 2019). Jeg vil arbejde for at synliggøre, at vi kan have tillid til TRYG. TryghedsGruppen har allerede et stærkt positivt omdømme i kraft af TrygFondens stærke sociale indsats. I tillæg skal eksisterende og kommende medlemmer af TryghedsGruppen opleve gennemsigtighed i medlemskabet og have tillid til, at det fortsat er vores interesser, der plejes.

Om mig
Siden 2008 har jeg arbejdet på Københavns Universitet, hvor jeg bidrager til at hjemtage forskningsmidler fra private og offentlige fonde. Det er indsatsen for at forbedre vores samfund og livet for os alle gennem forskellige indsatser, der driver mig. Det har det gjort, siden jeg tilbragte 6 år i Latinamerika i perioden 2001 - 2007. Her blev det tydeligt for mig, hvor vigtig gennemsigtighed er for tilliden mellem mennesker, og at mangel på tillid og tryghed hæmmer et samfunds sammenhængskraft.