Eli Glückstadt

Nomineret som fantastisk frivillig
Nomineredes "frivilligtitel" formand for Vestsjællandskredsen
Nomineredes forening Psoriasisforeningen
Links
Nomineret af Sten Svensson, formand for Psoriasisforeningen
Skriv kort om nominerede

Eli Glückstadt, 65 år, er en usædvanlig driftig og passioneret frivillig i Psoriasisforeningen, som hun har været engageret i siden 1989. Eli er en ustoppelig ”Duracell-kanin” af en frivillig, der aldrig takker nej til en mulighed for at gøre en indsats for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt. Og det selvom hun i årtier har været hårdt ramt af psoriasis i både hud og led. Eli nægter at lade sig begrænse og er en utrolig rollemodel for alle med psoriasis.

Fra kredsbestyrelse- og udvalgsarbejde, arbejde for børn og unge, planlægning af messe- og sundhedsdage samt faglige og sociale arrangementer – Eli står gerne for det hele, kører gladelig landet tyndt og har altid ideen til det næste tiltag i ærmet. Og så er Psoriasisforeningen ikke engang det eneste sted, Eli lægger en frivillig indsats, bl.a. er hun besøgsven sammen med sin søde besøgshund Fenja.

Som kredsformand for Vestsjællandskredsen tager Eli sig godt af sine lokale medlemmer og alle andre, der har brug for det. Selvom ”kreds-geografien” siger Vestsjælland, tager Eli gerne hele øen rundt for at sikre vigtige aktiviteter, støtte og fællesskab for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt fra Kalundborg, Holbæk og Jægerspris over Slagelse, Ringsted, Næstved til Roskilde og endda København – og listen fortsætter, er der brug for hende i Jylland, tager hun også dertil.

Eli er altid klar til at fortælle sin historie på godt og ondt og dele ud af sin store erfaring til gavn for unge som ældre. Eli helmer ikke, før tabuet og fordommene om psoriasis er udryddet – psoriasis smitter ikke! Ingen skal være alene med psoriasis eller føle sig nødsaget til at skjule de røde pletter og gemme sig væk i langærmede bluser. Åbenhed og accept er vejen frem, og det budskab giver Eli videre til alle, der vil lytte.

Med stor karakter og stærk retfærdighedssans har Eli i årevis og helhjertet lagt en helt særlig og omfattende indsats, som Psoriasisforeningen med denne nominering gerne vil sende hende en hjertelig tak for.